Få styr på haven med en anlægsgartner

Dette indhold er sponsoreret

Står ud med en tilgroet trist have, som du gerne vil gøre klar til sommer – eller har du et helt tomt lærred, som du gerne vil have bygget op fra bunden? Så kan det være en rigtig god idé at alliere dig med en anlægsgartner. En anlægsgartner kan nemlig hjælpe dig fra idé til færdig have – og komme med en masse råd og vejledning undervejs, så du kan få bygget din drømmehave på ingen tid. Vi har her samlet nogle ydelser, som en anlægsgartner kan hjælpe dig med at inddrage i din have, så du får en have, som du kan nyde hele året rundt.

Skal du have en hæk rundt om haven?

I mange bolig- og ejerforeninger er der et krav til, at der skal være levende hegn rundt om haven i form af en hæk. Der findes dog en masse forskellige hække, og det kan være svært at finde ud af, hvilken hæk, der passer bedst til dine behov. En anlægsgartner kan dog hjælpe dig med at finde frem til lige den hæk, der passer til dine behov – uanset om du ønsker en hæk, der kræver meget lidt vedligehold eller som er pæn året rundt. En anlægsgartner kan også hjælpe dig med at få plantet hækken på den bedst mulige måde, så du får det bedste resultat, der holder år efter år.

Vil du gerne have et havebed eller måske en køkkenhave?

Mange kunne godt tænke sig en have, der blomstrer og ser pæn ud året rundt, men det er de færreste, der rent faktisk ønsker at bruge en masse tid på at vedligeholde haven. EN anlægsgartner kan hjælpe dig med at bygge smukke havebede og endda en køkkenhave, der passer til dine behov. En anlægsgartner har nemlig helt styr på, hvilke blomster og planter, der passer til dit havearbejdsniveau, så du ikke ender med at skulle bruge mere tid på vedligeholdelse end du ønsker.

Vil du gerne have en terrasse eller indkørsel?

Haven skal ikke kun være pæn at kigge på; den skal naturligvis også være funktionel. Det kan den blive, hvis man får bygget en fin terrasse i baghaven eller en indkørsel i forhaven. En anlægsgartner kan ikke kun hjælpe med de haveopgaver, der indebærer græs, blomster og træer. De kan også hjælpe med belægningsopgaver som f.eks. indkørsler, terrasser og lignende, som skal inddrages i den samlede haveoplevelse. Det er derfor en god idé at få hjælp af en anlægsgartner, hvis man ønsker at indrette haven på den bedst mulige måde, både i forhold til form og funktion.

Hvis du står og har brug for en anlægsgartner, kan du med fordel kontakte denne anlægsgartner i Vejen.