Modetendenser

Primabella og mode tips

Klæd dig som en ægte Primabella

Hvis du vil være en ægte Primabella skal du også klæde dig som en. Jeg syntes ofte det kan være svært at finde ud af, hvilket tøj som er på mode. Her på siden vil jeg komme med en masse inspiration til de nyeste trends indenfor mode. Jeg mangler ofte nogle guides til, hvad der er oppe i tiderne indenfor farver og mønstre. Moden skifter fra år til år og derfor kan det være svært at følge med hele tiden. På denne side vil du derfor altid kunne finde en lang række af modetips, som ikke bliver forældet. Få en masse ideer til stilrene modetips, der vil holde i mange år uanset om moden skifter.

Hvilke modetendenser skal du gå efter?

En generel ting, som jeg hæfter mig ved fra år til år, er at pastelfarver altid kommer igen. Alle solbrune kroppe ser godt ud i pastelfarver. Selve farverne kan variere, men som ofte er dueblå og lysegrøn en lækker nuance. Disse lette nuancer er med til at fremhæve sommergløden på din krop. Derudover er hvid også altid en god farve, til at kunne skabe noget kontrast. Disse nuancer vil kunne skabe en ”Her kommer jeg” effekt, hvis du sammensætter det med de rigtige sko og underdele. Både efterår og forår er en gennemgående modetendens ankelstøvler og blazerjakker samt Kimonoer. En kimono kan være med til at bryde med de stilrene linjer og give lidt mere spil i dit outfit med en masse mønstre og farver. Kimonoen fås i mange forskellige mønstre, farver og længder. I år 2019 syntes jeg det ofte har været dyreprint, som leopard, tiger og slangeprint, som har været den gennemgående modetendens.

Forår/Sommer moden – få styr på tendenserne:

  • Farver: Gul, Dueblå, pastelfarver
  • More is more-detaljer: ”Gør det selv” hæklede detaljer, maritime detaljer
  • Cool print: Blomstermotiver og dyreprint

Efterår/Vinter – få styr på tendenserne:

  • Farver: Bourdeaux, Mørkegrøn og Navyblå
  • More is more-detaljer: Voluminøse ærmer
  • Cool print: Striber

Få gang i farverne

Gældende for alle årstider er farver en vigtig del. Om sommeren er det godt at have ensfarvede pastelfarver, hvor det om vinteren gælder om at have striber med stærke farver i. Selve nuancerne kan variere, men det vil som regel være mere varme farver i de koldere måneder, hvor det er kolde farver i sommermånederne. Efterår og vinter vil det typisk være dæmpede farver som brune nuancer. En farve, der kan anvendes i begge sæsoner, er dueblå. Det er en sart farve, der både er flot til en flot sommerglød, men også til et hårdt look i sorte bukser og høje sorte støvler. Det er en meget elegant farve, som kan skabe en kontrast til resten af din garderobe uanset årstid.

Kimonoer giver spræl i din garderobe

En af de nyere tiltag i modebranchen er en kimono. Den er god i alle årstider og kan passe til stort set alle outfits. Hvad enten du har en kjole på en top og et par jeans, så kan du rocke et outfit med en kimono. Jeg er personligt glad for mine sammen med et par ankelstøvler og skinny jeans både efterår, forår og vinter. Om sommeren bruger jeg min ud over et par shorts til en top eller udover en kjole. Det giver lidt varme og pifter et ensfarvet look op. Du kan finde dem i mange varianter, som gør dem meget alsidige. Mange vælger en kimono med farvede mønstre, men man kan også sagtens få dem i ensfarvede. Det gode ved denne tynde overgangsjakke er at den har bindebånd i taljen. Man kan få dem i mange forskellige materialer. Derfor er jeg glad for en silkekimono om sommeren og en tykkere end om vinteren.